clock 1-2 dagars leverans
truck Fri frakt över 400 kr
security Säker betalning
heart Auktoriserad butik

KÖPVILLKOR

Headcare

HSHC AB
559308-6266

Esplanaden 3E 
172 67 Sundbyberg

Leveransadress:
Headcare.se
c/o 1337 Logistics
Bredastenstensvägen 20,

331 44 Värnamo

Headcare är en skönhetsdestination som erbjuder dig en trygg och säker handel på nätet.

Vår affärsidé är att kunna erbjuda kunder en helhetslösning inom hårvård i kombination med skönhet av marknadens mest eftertraktade varumärken. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment och erbjuder kampanjer och erbjudanden till bra priser.

Allmänt

Headcare.se ägs och drivs av HSHC AB organisationsnummer 559308-6266, (nedan kallat Headcare). All försäljning på Headcare till konsument (nedan kallad Kunden) sker av HSHC AB. På grund av hygieniska skäl gäller inte ångerrätten för makeup, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter med stöd av lagen 2005:59,4:1.2.3.

Dessa köpvillkor gäller för försäljning av skönhetsprodukter och annan lös egendom (nedan kallade varor) av Headcare, om annat inte särskilt överenskommits skriftligt mellan respektive Kunden och Headcare.

Alla varor som säljs skickas från Headcares lager i Sverige. Försäljning från Headcare.se sker för närvarande endast inom Sverige.

OBS! Ångerrätt gäller ej för produkter inom hudvård, makeup och hårvård pga. hygieniska skäl.

Priser

Alla priser som visas på Headspot är inklusive svensk moms på 25 %. Det pris som anges för en vara när en beställning godkänns av Kunden påverkas inte av eventuella framtida prisändringar. Det innebär t ex att om priset på en beställd vara ändras innan beställningen har expedierats så betalar Kunden fortfarande det priset som gällde vid beställningen. Vi reserverar oss dock för eventuella felprissättningar.

Våra kampanjer gäller så långt lagret räcker.

Beroende på vilket val av betalningssätt Kunden gör, kan en extra avgift tillkomma. Se nedan, Betalning.

Betalning

Qliro gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Du har möjlighet att välja det betalningsalternativ som passar dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen som finns tillgängliga. Genom att ange eller efterfråga information i kassan godkänner du våra användarvillkor och behandling av dina personuppgifter.

Qliro Faktura

Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas via e-post till den mejladress du anger vid köpet. Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om 14 dagars kredit.

För mer information om Qliros villkor klicka här

Qliro Företagsfaktura

Betalningstid för faktura är 30 dagar från att ordern skickats från butiken. Fakturan skickas via epost eller brev när ordern skickas. Det är du som kredittagare som ansvarar för att betalningen inkommer inom angiven tidsram enligt de villkor du godkänt vid val av betalningsalternativ ”faktura”. Vid utebliven betalning från näringsidkare/juridisk person debiteras förseningsersättning i enlighet med lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader m.m., samt dröjsmålsränta enligt vid var tid gällande referensränta med ett tillägg om 24,00%.

För mer information om Qliros villkor klicka här.

Qliro ”Köp nu, Betala senare”

Köp nu - Betala Senare Ränta 0 % Uppläggningsavgift 39 kr. Inga ytterligare avgifter tillkommer. Fakturan skickas med e-post i mitten av kampanjmånaden.

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.

Fullständiga villkor: Qliros fullständiga kampanjvillkor hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

Qliro Konto & Delbetalning

När du väljer delbetalning får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt.

Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Qliro sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig via e-post i mitten av varje månad. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

Följande alternativ finns för delbetalning

Betalsätt 3 mån 6 mån 12 mån 36 mån Konto*
Uppläggningsavgift 95 kr 195 kr 295 kr 395 kr 0 kr
Administrationsavgift 29kr 29kr 29kr 29kr 29kr
Årsränta 0% 0% 0% 9,95% 19,90%

Exempel vid ett köp om 10 000 kr

Effektiv ränta 11,45% 13,29% 12,31% 19,77% 29,22%
Att betala per månad 3 394 kr 1 728 kr 887 kr 362 kr 955 kr
Total kostnad 10 182 kr 10 369 kr 10 643 kr 13 047 kr 11 458 kr

Vid försenad betalning skickas en påminnelse till dig och det utgår en förseningsavgift om 135 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vid ytterligare försening tillkommer en lagstadgad inkassoavgift.

Vid köpet förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kreditköp.

Fullständiga villkor: Qliros fullständiga villkor för konto och delbetalning hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

Kortbetalning

Kortbetalningar sker i system som uppfyller krav enligt säkerhetsstandarden PCI-DSS.

För information om din betalning kontakta Qliro via kontaktuppgifterna på https://www.qliro.com/

Ansvarstagande

Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

Kvitto/Orderbekräftelse

Den e-postbekräftelse du erhåller när du lägger din beställning gäller som kvitto och garantisedel. Skriv gärna ut och spara den. Om du inte fått en orderbekräftelse inom en timme, vänligen kontrollera att din e- post adress stämmer och e-maila oss på [email protected] så skickar vi om bekräftelsen. Skriv ordet ”Orderbekräftelse” i e-mailets ämnesfält

Leverans

Fri frakt för ordrar över 399 kr, för ordrar under 399 kr beror kostnaden på valt fraktsätt.

Alla varor som Kunden har köpt på Headcare skickas från Headcare lager i Sverige. Beroende på vilken tid på dygnet beställning görs paketeras varorna på vårt lager inom en till tre arbetsdagar. För leverans anlitar Headcare PostNord, Budbee, Instabox, Earlybird eller Bring. Vi skickar samtliga försändelser med full spårbarhet till närmaste uthämtningsställe eller hem till dig beroende på valt fraktsätt. Leveranstid med PostNord eller Bring är i normalt fall tre till fem arbetsdagar men deras leveranstid kan variera utan att Headcare kan påverka det. Earlybird, Budbee och Instabox levererar i normalt fall inom en till tre arbetsdagar. 

Om ovan angivna leveranstider riskerar att överskridas avsevärt, t ex på grund av att en vara tar slut på lager, kommer Headcare kundservice att kontakta Kunden och informera om detta. Kunden har då rätt att makulera köpet och få tillbaka pengarna utan några kostnader.

För närvarande riktar sig försäljningen av varor på Headcare endast till Kunder i Sverige och Headcare har ingen möjlighet att sända varor till adresser utanför Sverige.

Får du levererat ett skadat paket, så är det viktigt att du anmäler skadan vid leverans på plats.

Intigritetsspolicy

Datasekretess är mycket viktigt för oss och vi följer EUs GDPR förordning Var lagrar vi dina uppgifter?

Alla dina personuppgifter lagras krypterat. 

Vem har tillgång till dina uppgifter?

Dina uppgifter handhas bara av personer inom organisationen som skall uppfylla köpeavtalet med dig. När din order placeras hos oss, så krypteras och anonymiseras uppgifterna internt så länge bokföringslagen kräver det. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina data för marknadsföringsändamål till tredje part. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast för att vi ska tillhandahålla våra tjänster till dig. Exempel på detta är Qliro för betalningar samt vår TA system för att skriva ut fraktsedlar.

Rätt till tillgång:

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta oss på [email protected] för att få informationen.

Rätt till rättelse:

Du har rätt att begära rättelse av dina personuppgifter om de är felaktiga, inbegripet rätten att komplettera ofullständiga personuppgifter. Rätt till uppsägning av prenumeration på nyhetsbrev: Du kan när som helst säga upp din prenumeration av nyhetsbrev hos oss. Det gör du lättast genom att trycka på knappen ”avprenumerera” i ditt senaste nyhetsbrev. Du kan också maila oss på [email protected] om begäran av uppsägning av prenumeration.

Rätt att framföra klagan hos en tillsynsmyndighet:

Om du anser att Headcare behandlar dina personuppgifter på ett oriktigt sätt kan du kontakta oss på [email protected] Du har också rätt att lämna in klagomål till en tillsynsmyndighet.

Uppdateringar till vårt integritetsmeddelande:

Vi kan behöva uppdatera vårt integritetsmeddelande. Den senaste versionen av integritetsmeddelandet finns alltid tillgängligt på vår webbplats. Vi meddelar dig om eventuella väsentliga förändringar i integritetsmeddelandet, exempelvis syftet med användningen av dina personuppgifter, ombudets identitet eller dina rättigheter.

Produktinformation

Den produktinformation som anges vid varje vara baseras på offentlig information från tillverkaren eller distributören. Informationen kan när som helst ändras av tillverkaren. Produktinformationen på Headcare hålls så uppdaterad som möjligt men Headcare kan inte på något sätt ansvara för att den är korrekt. Är Kunden på något sätt osäker på produktens innehåll e dyl, bör denne i första hand kontakta tillverkaren och i andra hand Headcares kundservice. Dessa omdömen är subjektiva och det är inte säkert att Kunden kommer att tycka likadant. Omdömena kan inte användas som ett argument för att häva ett köp.

Outlösta paket

Vid outlöst paket förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift för våra utlägg. Denna kostnad är i dagsläget 100 kr.

Våra kampanjer gäller så långt lagret räcker.

Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva eller e-posta dina frågor till oss. Mer information hittar du under Kundservice.